Service voor uw Kohlbach

Onze gemotiveerde en ervaren servicemedewerkers werken dagelijks aan biomassaketels! Wij zijn uw aanspreekpunt voor de vlotte en snelle levering van onderdelen, de dagelijkse ondersteuning en de periodieke onderhoudsbeurten.

Kohlbach heeft meer dan 60 jaar ervaring in het stoken van biomassa, het serviceapparaat en de eigen productiefaciliteiten maken Kohlbach uw betrouwbare en flexibele partner.

Jaarlijks onderhoud

Estufa B.V. zorgt ervoor dat de Kohlbach houtverbrandingsketels en biomassaverbrandingsinstallaties zorgvuldig en betrouwbaar worden onderhouden in overeenstemming met de bewezen Kohlbach-servicecontrolelijst. Er kunnen al preventieve maatregelen genomen worden, zodat u uw biomassaverbrandingsinstallatie zonder zorgen weer kunt bedienen en de beschikbaarheid van het ketelsysteem maximaal is.

Vervangings- en reserveonderdelen

Eigen productielocaties van Kohlbach garanderen u een vlotte en snelle levering van reserveonderdelen gedurende tientallen jaren. Hiervoor worden alleen geselecteerde en gevestigde marktgroottes als leveranciers gebruikt.

 

Systeemoptimalisatie

Onze servicemonteurs adviseren u graag over alle aspecten van systeemoptimalisatie en modernisering, zodat u jaren tevreden kunt zijn met uw biomassaverbrandingsinstallatie.

Estufa B.V

Ambachtsweg 3-A
8131 TW Wijhe
Nederland

Tel: +31 (0) 570 521 030
[email protected]
www.estufa.nl